štvrtok 25. mája 2017

Doliva: intenzívne pleťové krémy

Nielen dokonalé čistenie pleti, ale taktiež aj kvalitná dávka hydratácie v podobe pleťových krémov je veľmi dôležitým prvkom v starostlivosti o našu pleť. Každé ráno a večer si pleť očistím a následne nanesiem krém, ktorý moju pleť chráni pred vonkajšími vplyvmi, ako je napríklad slnečné žiarenie. Dnešný kozmetický priemysel nám ponúka dostatočné množstvo pleťových krémov, vieme si tak nájsť ten vhodný práve pre našu pleť. Ak pleťový krém obsahuje zložky na prírodnej báze, určite nešliapnete vedľa. Dnes sa bližšie pozrieme na pleťové krémy prírodnej kozmetiky Doliva - Intenzívny krém Light + a Olivový intenzívny pleťový krém s vitamínom E.
Doliva - Olivový intenzívny krém s vitamínom E

Zelené zlato z Toskánska - toskánsky panenský olivový olej je prvotriedny olej, kultivovaný a vyrobený za optimálnych podmienok stredomorského klimatického pásma. Práve z neho bol vyrobený tento krém obohatený navyše retinolom a vitamínom E.

Podporuje regeneráciu a obnovu veľmi suchej pokožky, chráni ju pred vysúšaním. Kombinácia látok voda v oleji umožňuje intenzívnu hydratáciu, retinol zlepšuje regeneráciu buniek.
Ako prvý vám predstavím Olivový intenzívny krém s vitamínom E, ktorý príjemne vonia po olivách. Ak ste mali niekedy v minulosti produkty Doliva s obsahom olivového oleja, určite viete, o akej vôni hovorím. Vôňa je intenzívnejšia, ale veľmi krásna a hlavne nevtieravá.

Čo sa týka konzistencie, krém je jemne našľahaný, no pri styku s pokožkou akoby zhutnel. Trošku ťažšie sa potom rozotiera a na pokožke zanecháva mastný film. Inak pleť skvelo hydratuje, je veľmi vhodný pre majiteľky suchej a dehydrovanej pleti.

Zvykla som si tento krém nanášať na pleť pred spaním, nakoľko mi vtedy neprekáža mastný film. Som už doma, v pyžame, pripravená na spánok a moja pleť môže kľudne vstrebať všetky vitamíny a aktívne látky.
Doliva - Intenzívny krém Light +

Špeciálna formula na ochranu buniek zlepšuje proces obnovy buniek a vyhladzuje pleť. Príjemne ľahký intenzívny krém s obsahom za studena lisovaného oleja z Toskánska, retinolom a formulou na ochranu buniek, ošetruje a chráni pokožku pred starnutím podmieneným vplyvom slnečného žiarenia. Zlepšuje proces obnovy buniek: pre pevnú, mladšie vyzerajúcu pleť. Vhodný pre letné dni, nespôsobuje mastný film.
Intenzívny krém Light + je oproti prvému testovanému naozaj Light. Čo sa týka vône aj konzistencie. Krémik mi vonia veľmi príjemne, prevažuje skôr citrusová vôňa.

Konzistencia Intenzívneho Light + krému je úplne iná. Krém je skôr vodovejší, takže sa aj ľahšie rozotiera. Na pleti nezanecháva mastný film, takmer ihneď sa vsiakne do pokožky. Po nanesení na pleť pôsobí chladivým dojmom, takže ma dokáže prebrať a hlavne rozžiariť pleť. 

Tento krémik som si obľúbila viac, je skvelý a hlavne ráno šetrí čas. Nie vždy sa maľujem a nie vždy mám čas čakať, kým sa krém vstrebe do pokožky, takže nanesiem krém na pleť a môžem bežať za povinnosťami. Napriek tomu, že je krém ľahký, dodáva pleti dostatočnú starostlivosť a hydratáciu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára