štvrtok 29. decembra 2016

Pharma Hyaluron: Volume Lip Booster

Ak túžite po plnších perách, ale botox sa vám zdá prehnané riešenie, nemusíte sa objednávať na zákrok u estetického chirurga. Kyselina hyalurónová, ktorou sa vypĺňajú pery, je obsiahnutá aj v niektorých dekoratívnych produktoch. My sa dnes spolu bližšie pozrieme na Volume Lip Booster z dielne Pharma Hyaluron. Testovaný produkt je balzam na pery, ktorý je dostupný v dvoch odtieňoch - Rosé a Marsala. Ja som pre vás testovala druhý menovaný - odtieň MARSALA. Odtieň sa mi veľmi páči, nie darmo bola marsala farbou roka 2015 :)
Pharma Hyaluron - balzam na zväčšenie objemu pier 

Pery sú obzvlášť zaťažené a vekom sa na nich tvoria jemné vrásky. Pharma Hyaluron Balzam na zväčšenie objemu pier obsahuje zosieťovanú kyselinu hyalurónovú a pokožku ošetrujúce lipidy. Pery ostanú hydratované, vláčne a zväčšia svoj objem. Odtieň MARSALA dodá perám jemný prirodzený tón a lesk.
Balenie balzamu na pery nie je také typické, ako som zvyknutá pri tomto type produktov. Balzam je skrytý v dlhšej úzkej tube v bielom prevedení s postačujúcimi informáciami o produkte ako sú: značka, odtieň, objem a podobne. Pod strieborným vrchnáčikom sa skrýva aplikátor balzamu na pery. Aplikácia balzamu na pery je vcelku jednoduchá, stačí jemne stlačiť tubu a odtieň sa krásne vytlačí na aplikátor. S aplikátorom sa pracuje veľmi dobre a je príjemný na dotyk.
Testovaný odieň Marsala je jemne zemitá červená farba, inšpirovaná talianskym vínom :) Hoci sa odtieň na aplikátore javí ako silnejší, nemusíte mať strach. Výsledný efekt na perách je veľmi jemný a decentný. Chvíľku po aplikácii vám začnú pery troška brnieť a cítiť aj jemné chladenie, ktoré však po chvíľke ustane. Pery sú na pohľad plnšie, krásne zjemnené, hydratované a vláčne. Produkt je síce balzam na pery, ale povedala by som, že je to niečo medzi leskom a balzamom, avšak pery nezostávajú zlepené ako pri leskoch. 

2 komentáre:

  1. podobný produkt som si nedávno kupila s oriflame a mal podobny efekt až na to že nebol nijako sfarbený je to obyčajný balzam na pery a potom začne trochu štípať a ako keby napučia :-D a hlavne sčervenajú a ten plnší efekt tam tiež potom vidieť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pharma hyaluron je obyčajný balzam na pery, ktorý nemá žiadny účinok na zväčšenie pier, takže škoda peňazí. Po pol hodine na ústach nemáte ani balzam ani väčšie pery. V lekárni za 11,90 riadne mastná suma za 7ml "odrb".

    OdpovedaťOdstrániť