nedeľa 15. decembra 2013

Joico: vlasová kozmetika Body Luxe

Ahojky!
Dnes som si pre vás pripravila recenziu na mini balenie vlasovej kozmetiky Joico - Body Luxe, ktorá sa skrýva v tmavozelenom balení, respektíve v olivovozelenej verzii, nakoľko značka Joico mení vzhľad produktov. Budem sa bližšie venovať kondicionéru a šampónu, ktoré si moje vlásky neskutočne získali. Prečo? Dozviete sa nižšie :)
Rada Body Luxe je určená pre vlasy, ktoré sú padnuté. Jemné vlásky sa dokážu stať objemnejšími a váš účes tak pôsobí plnším a hustejším dojmom. Priemer vlasu sa zväčší bez zaťaženia. Znie to super, však :) Ale naozaj to tak aj funguje! 
Ako som už spomínala, dnes vám bližšie predstavím značku Joico, okrem šampónu a kondicionéru nájdete v rade body Luxe ešte aj ďalšie produkty, ako je napríklad pena do vlasov a iné, ktoré vám dopomôžu splniť váš sen o objemnejšom účese. Všetky produkty, ktoré rada Body Luxe obsahuje sú vhodné pre jemný, spľasnutý a normálny typ vlasov.  
Špecifickými účinkami Jocio: Body Luxe šampón a Body Luxe kondicionér je vhodnosť pre viac typov vlasov, navyše sú vhodne pre denné použitie a už v priebehu prvého umytia pomáhajú vlasu stať sa silnejším. Taktiež sú vhodné aj pre farbené vlasy, zlepšujú ich upraviteľnosť a celkovú kondíciu. Produkty obsahujú pH 4.5 - 5.5.
Prečo je dôležité používať produkty so správnou hodnotou Ph?
Udržanie správneho Ph vlasov ako aj pokožku hlavy je dôležité pre celkové zdravie vlasov. Vlasová kozmetika môže kontrolovať Ph vlasov. Neutrálnym Ph je hodnota 7. Prípravky určené na vlasovú starostlivosť s hodnotou pH 3.5 - 5.5 sú považované za prospešné. 
Ako môžete vidieť na obrázku konzistencia šampónu je priehľadnejšieho, jemne perleťového vzhľadu. Čo sa týka kondicionéru ten je skôr takej balzamovitejšej stredne hustej konzistencie. Použitie oboch produktov, je obyčajné. Klasicky si zvlhčíte vlasy pod prúdom vlažnej vody a do mokrých vlasov votriete primerané množstvo šampónu a vlasy napeníte. Potom penu jemne opláchnete, ak si to vaše vlasy vyžadujú tento krok zopakujte ešte jedenkrát. Nezabudnite dôkladne opláchnuť. Potom nanesiem kondicionér. Podľa popisu na obale je potrebné nechať ho pôsobiť jednu minútku, vlasy rozčesať a dôkladne opláchnuť čistou teplou vodou. 
Šampón krásne sa rýchlo rozpení, vlasy sa s ním umývajú jedna radosť, pri použití kondicionéru sa vlasy ľahšie rozčesávajú, nezadrhávajú sa na hrebeni. Inak akým štýlom si rozčesávate vlasy? Ja začínam od spodku, pretože tam sa mi zvykli najviac "dochlpiť". Chytím si ich akoby do vrkoču a spodok chvostu rozčešem, potom už postupujem pekne krásne zhora nadol.
Pri oboch produktoch ma prekvapila príjemná vôňa. Je prenááádherná. Po použití som si všimla, že moje vlasy krásne lesklé a nadýchané. Doslova žiarili. Navonok vyzerajú oveľa v lepšej kondícii a kvalite. Použitie oboch produktov, ako šampónu, tak aj kondicionéru zaručujú zdravší vzhľad mojej koruny krásy. Niekedy zvyknem mať vlasy strašne rozlietané, predovšetkým v tomto zimnom období, po stiahnutí čiapky z hlavy. Moje vlasy po použití produktov vôbec nie sú rozlietané, sú poddajné, ľahko sa upravujú.
***
Produkty Joico sú určené výhradne pre predaj v profesionálnych kaderníckych salónoch, ale zoženiete ich aj na parfums.sk v sekcii šampóny, kde nájdete rôzne objemové verzie produktov ako je napríklad 300, či 1000 ml balenie.
Máte skúsenosti s produktami Joico, boli ste s nimi spokojné? Splnili, to čo aj sľúbili? A čo vravíte na ich krásnu vôňu, ktoré je priam omamná?

6 komentárov:

  1. konkrétne s touto radou skúsenosti nemám, ale používam šampón K-pak reconstruct a je super , nemôžem si ho vynachváliť :) práve očakávam zásielku aj kondicionéru, oleja a kúry tiež z tej istej rady..každopádne aj táto body luxe vyzerá dobre...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš pekný blog
    http://beautybypetruska.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vieš sa pozrieť na zloženie šampónu, keďže je mierne penivý či neobshuje Sodium Laureht Sulfate (SLS), alebo podobné zložky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obsahuje toho znacne dost, ale nasla som tam podobne cosi Ammonium Laurenth Sulfate ine podobne uz nic aspon podla mojho laickeho usudku

      Odstrániť
  4. Tiež by má zaujímalo zloženie. Konkrétne šampónu z rady K-pak, ak by to bolo možné. Okrem sulfátov má zaujíma či nepoužívajú aj silikóny ,parabény a propylénglykol (ten by sa tam nemal objaviť, ale pre istotu. Ďakujem veľmi pekne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. priznam sa moc sa do tych zlozeni nerozumiem ale nasla som na nete zlozenie bo prepisovat to z flasticky by mi trvalo asi do vianoc :)
      Joico K-Pak Shampoo Ingredients:
      Water, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, PEG/PPG 20/23 Dimethicone, Glycol Stearate, Pentapeptide 29 Cysteinamide, Pentapeptide 30 Cysteinamide, Tetrapeptide 28 Argininamide, Tetrapeptide 29 Argininamide, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin PG Propyl Methylsilanediol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Keratin Amino Acids, Aleurites Moluccana Seed Oil, Psidium Guajava Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Glycolipids, Cetearyl Alcohol, Ceteth 2, Cetrimonium Bromide, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Ceteareth 20, Sorbic Acid, Disodium EDTA, PEG 20 Almond Glycerides, Glycerin, Benzophenone 4, Thioctic Acid, Butyl Methoxydibenzoyl Methane, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Allantoin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Fragrance

      Odstrániť