štvrtok 2. februára 2012

TOP 5 - Starostlivosť o vlasy

Okrem obľúbeného šampónu na vlasy a víkendového / žihlavového/ šampónu na vlasy som si obľúbila pár super pomocníkov, ktoré síce nie sú prvorade nutné, ale ja si bez nich svoj život už asi ani predstaviť nedokážem... 1. NIVEA - Intense Repair Obnovujúce nočné sérum pre suché, lámavé a poškodené vlasy. Hĺbkovo regeneruje a vyživuje vlasy počas noci. Zatiaľ čo spím, obnovujúce zloženie s cennými proteínmi hĺbkovo regeneruje vnútornú štruktúru vlasov. Prírodné oleje, ktoré obsahujú zároveň zacelujú a uhladzujú povrch vlasov. - hĺbkovo regeneruje a vyživuje vlasy zvnútra počas noci, - ráno sú vlasy hebké, pružné a plné života, - redukuje lámavosť vlasov a štiepenie končekov. Obnovujúce nočné sérum som si veľmi obľúbila, pokiaľ viem, že sa ráno nikam neponáhľam, ba dokonca, že budem celý deň doma, tak si vlasy vždy pred spaním nastriekam, ráno je totiž nutné umyť si vlasy. Objem Intense Repair je 150 ml. Jeho vôňa je výrazná no zato veľmi príjemná, sérum totiž obsahuje Linalool / terpenový alkohol/, ktorý sa prirodzene vyskytuje v kvetinách alebo koreňových rastlinách, má veľmi príjemnú kvetinovú vôňu s nádychom korenistej.
2. GLISS KUR - Hair Repair Oil Nutritive intenzívna regeneračná maska OIL NUTRITIVE Intenzívna regeneračná maska poskytuje intenzívnu starostlivosť dlhým vlasom, náchylným na štiepenie končekov a dodáva im lesk- už po prvej minúte aplikácie. Znižuje štiepenie končekov až do 97%. Špeciálna receptúra proti štiepeniu končekov so 7 vyživujúcimi regeneračnými olejmi ošetruje vlasy po celej dĺžke až ku končekom. Inovácia na trhu regenerácie s vlasom identickými zložkami dôkladne regeneruje vlasy. Po umytí rovnomerne nanesiem masku do vlhkých vlasov a nechám pôsobiť asi jednu minútu, potom dôkladne opláchnem. Masku používam zhruba 2x do týždňa. Objem - 300 ml.
3. SCHWARZKOPF - BC BONACURE Oil Miracle Finishing Light Treatment Oil Miracle Light Finishing Treatment je regenerečná starostlivosť pre jemné vlasy. Táto starostlivosť so vzácnym marulovým olejom je vhodná pre jemné vlasy. Okamžite ich rožiari bohatým leskom.Vlasy budú hebké na dotyk, bez toho, aby boli zaťažované. Inovatívne zloženie využíva účinky rastlinných olejov, vytvára vo vlasoch ultra tenkú vrstvu, ktorá je ihneď absorbovaná, a dodáva vlasom žiarivý lesk a pružnosť bez zaťaženia. Perfektná luxusná bodka vašej starostlivosti o vlasy je určená pre ich konečnú úpravu. Odľahčené zloženie pôsobí na všetkých typoch vlasov bez ich zaťaženia a to aj na vlasy jemné. Poskytuje dodatočnú kontrolu stylingu a uhladenia a tiež mimoriadny lesk. Umožňuje vlasom zachovať si ich prirodzený pohyb a uľahčuje a urychľuje vysúšanie vlasov po umytí. Do vlhkých, jemne uterákom vysušených vlasov vnesiem malú kvapku olejčeka do vlasov, od polky vlasov smerom nadol a vlasy upravím ako zvyčajne. Vlasy sú krásne uhladené a lesklé. Objem - 100 ml.
4. GLISS KUR - Hair Repair Oil Nutritive regeneračný expres balzam Okamžité ľahké rozčesávanie a ochrana proti štiepeniu končekov. OIL NUTRITIVE EXPRESNÝ REGENERAČNÝ KONDICIONÉR poskytuje okamžite ľahšie rozčesávanie pre dlhé vlasy, náchylné na štiepenie končekov. Uhladzuje povrch vlasov a znižuje štiepenie končekov až do 85%. Špeciálna receptúra proti štiepeniu končekov so 7 vyživujúcimi regeneračnými olejmi dodá vlasom dokonalú ochranu proti štiepeniu končekov a zanechá vlasy viditeľne pružné. Inovácia na trhu regenerácie s tekutým keratínom dôkladne regeneruje vlasy. Balzam si zvyknem nastriekať do takmer suchých vlasov, nemusí sa totiž už oplachovať ;) Veľmi som si ho obľúbila pre jeho krásnu nevtieravú a veľmi príjemnú vôňu, vlasy sa mi vďaka nemu jednoduchšie rozčesávajú.
5. L`ORÉAL PARIS - Full Repair 5 Odhaľte tajomstvo zázračnej starostlivosti po každom umytí. Sú Vaše vlasy oslabené, unavené, jemné, narušené a bez života? 5 problémov = 1 riešenie Tajomstvo kompletnej obnovy spočíva: 1. V hĺbkovej regenerácii vlasového vlákna Ultra-jemné rozpustné zloženie obohatené o PRO-KERATÍN a CERAMID dokonale splynie s vlasovým vláknom a hĺbkovo ich regeneruje. 2. V okamžitej obnove Zmenu na dotyk pocítite okamžite: vlasy sú ako znovuzrodené, vyhladené na povrchu a neuveriteľne poddajné. Výsledok: 1. Odolnosť, 2. Sila, 3. Vitalita, 4. Hebkosť na dotyk, 5. Lesk Full Repair 5 nanesiem na mokré ľahko vysušené vlasy po ich celej dĺžke a po cca jednej minútke opláchnem, i keď ho nie je nutné nechať pôsobiť. Moje vlasy sú po vysušení ako znovuzrodené, vyhladené a neuveriteľne poddajné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára