utorok 31. januára 2012

Rada * Winter Care * by Fleur de Santé

Ahojte !

Aj v Novom roku vám, dievčatá, budem prinášať recenzie na kozmetické výrobky. Dnes by som sa opäť rada vrátila k škandinávskej kozmetike Fleur de Santé a jej rade Winter Care.
V mesiaci november som vám bližšie predstavila Winter Care krém na nohy a telový krém, ich recenziu si môžete pripomenúť tu: http://krinolina-prettywoman.blogspot.com/2012/01/winter-care.html



Celá rada však obsahuje 4 produkty:
Krém na ruky - 200 ml,
Telový krém - 200 ml,
Balzam na pery - 3,8 g,
Krém na nohy - 50ml.

Dnes vám predstavím krém na ruky Winter Care o objeme 200 ml. I keď sú Vianoce už dávno za nami, pani zima tu bude panovať ešte minimálne vyše mesiaca, a preto je dobré chrániť sa výrobkami určenými práve pre toto ročné obdobie.
Krém je zameraný na ochranu našich rúk a je obohatený o zvláčňujúce bambucké maslo a makadamiový olej, vďaka ktorému sú naše ruky jemnejšie, podporuje totiž hydratáciu a zaisťuje regeneráciu kožného tkaniva, je veľmi vhodný pre citlivú pleť.
Obsahuje navyše aj vitamín E, ktorý chráni pred vysušovaním a funguje aj ako účinný antioxidant.
Krém na ruky zo zimnej edície, veľmi dobre ošetruje suché a popraskané ruky. Má príjemnú jemnú vôňu bambuckého masla, ktorá je však o čosi jemnejšia a menej výrazná ako napríklad pri krémiku na nohy.
Veľkou výhodou je určite okrem vôňe aj to, že krém nie je mastný, po používaní sú ruky veľmi hebké na dotyk, a tento pocit trvá a trvá, a nie je nutné opakovane si ruky natierať krémom.
Ako nevýhodu však vidím dosť veľké balenie, až 200 ml, čo pri krémoch na ruky vôbec nie som zvyknutá. Maniakov ako ja to síce poteší, ale z praktického hľadiska mi príde trošku obtiažne prenášať takýto "veľký náklad" v kabelke.
Viac o týchto výrobkoch nájdete na domovskej stránke prírodnej škandinávskej kozmetiky: http://cz.fleurdesante.com/search.aspx?q=winter+care a na vaše otázky vám istotne rady odpovedia aj na sociálnej sieti Facebook: http://www.facebook.com/FleurdeSante.sk a Twitter: https://twitter.com/#!/FleurdeSantSK .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára