pondelok 30. januára 2012

Prírodná škandinávska kozmetika - Fleur de Santé

Ahojte ! Dnes by som vám rada bližšie predstavila prírodnú škandinávsku kozmetiku Fleur dE Santé.
Možno viete a možno nie, že Fleur dE Santé (kvet zdravia) je prírodná starostlivosť o krásu pre tých, ktorí chcú žiť v rovnováhe s prírodou. Kozmetické výrobky sú založené na prírodných zložkách, vďaka ktorým jemne a šetrne dodávajú krásu a nádherný pocit na každý deň.
Dnes vám bližšie predstavím mix výrobkov a to :
* Toaletnú vodu Exuberance
* Toaletnú vodu L pour Elle
* Lak na nechty Couleur de Fleur
Hneď ako mi dorazil domov balíček na odskúšanie a zrecenzovanie výrobkov pre vás milé kočky, som ho s nadšením otvárala. Keďže vôňu Exuberance poznám a používam už dlhšiu dobu, moju pozornosť upútala druhá vôňa, ktorá sa v balíčku nachádzala a to L pour Elle. Vôňu som ihneď odbalila a odskúšala. Tretím výrobkom bol lak na nechty Couleur de Fleur. I keď som mala nechty upravené, nedalo mi, aby som aspoň na palec nevyskúšala na prvý pohľad krásny lak na nechty. Keďže zbožňujem laky na nechty, práve tento lak vám ako prvý bližšie predstavím.

Lak na nechty Couleur de Fleur - 8 ml

Lak má krásnu ružovo-červenú perleťovú farbu, ktorá na prvý pohľad zaujme oko nejednej slečny. Okrem iného disponuje super vlastnosťami ako sú : ľahké nanášasanie za pomoci dlhého štetčeka / ako štetiniek tak aj dĺžky vrchnáčika/,priľnavosť a dlhotrvácnosť, neodlupovanie a rýchle odlákovávanie, dokonca ani nezafarbí okolie nechtového lôžka!
Okrem klasického lakovania nechtov som vyskúšala aj rôzne vzory a môžem povedať, že lak je vhodný aj na pečiatkovanie či vytváranie umenia na nechtoch za pomoci tenkého štetčeka.










Toaletná voda Exuberance - 50 ml

Vôňa plná sviežej energie inšpirovaná osviežujúcou silou prírody, spolu s jej šťavnatosťou a ušľachtilou krásou. Iskrivá, extravagantná a luxusná vôňa. Neobyčajná ako jarný dážď ligotajúci sa v slnečných lúčoch.
Hlavu vône tvorí energia citróna a čiernych ríbezlí, srdce zahaľuje závoj magnólií, ruží a jazmínu a záver dotvára kompozícia vôní drevín a broskýň.
Flakón toaletnej vody pripomína slzu, je vyrobený z číreho skla a je naplnený jemnou bledozelenou vôňou, ktorá pôsobí žensky, ale zároveň romanticky. Uzáver je zelený guľatého tvaru.
Toaletná voda vás zaujme svojou sviežou kvetinovo-ovocnou vôňou. Vôňa sa skvele hodí pre mladú ženu, ktorá si potrebuje dodať štipku stratenej odvahy a posmeliť sa v každej situácii. Je nenahraditeľným zdrojom ženskej zmyselnosti. Je vhodná na každý deň.

Toaletná voda L pour Elle- 50 ml

Exkluzívna vôňa pre náročnú ženu. Obklopí Vás láskou a luxusom. Elegantná kombinácia sviežich kvetinových tónov podčiarknutá zvodnosťou santalového dreva.
Flakón vône je vyrobený z čistého skla tvarovaný do zaobleného štvorca, v ktorom sa nachádza nádherná bledunkozlatá vôňa / tekuté zlato/ . Uzáver vône tvorí štvorec zlatej farby.
Vôňa je vhodná ako na denné, tak i večerné použitie. Do práce / školy , či spoločnosti. Vôňa je navrhnutá pre ženu, ktorá je vždy upravená, potrpí si na eleganciu a vystupovanie. Je sebavedomá a vyžaduje kvalitu. Je zmyselná a koketná a pritom hanblivo klopí zrak..

Na záver už len dodám, že kozmetika Fleur dE Santé je veľmi dobrá a môžem ju len vrelo odporučiť každej z vás. Navyše je to prírodná kozmetika, ktorú ja osobne uprednostňujem, takže niet o čom :))

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára